2020. április 16., csütörtök

Matematika 04.16.

Sziasztok!

Eltelt a szünet, remélem pihentetek, és újjult erővel vágtok neki a következő heteknek, ami online tanulás lesz !😉😉😉

A szünetben mindenkinek elküldtem, hogy március 23-április 3-ig hány pontot gyűjtött és az milyen jegyet ér! Sajnos nem sok jó eredményt tudtam küldeni. Most megpróbálok segíteni hogy lesz a következő jegy jobb, hogy lesz több pontotok!

1. Ahol munkafüzet vagy tankönyvi feladatokat kell megoldani a megoldásról képet kell küldeni! Lehetőleg még az nap vagy másnap reggel!( Ha később küldöd kevesebb pontot ér!) Ha nem küldesz semmit 0 pont!
2. A napi játékot is játszd le! Amikor oda írom, hogy többször próbálkozhatsz tedd meg, mert egyre több pontot tudsz szerezni és én a legjobb eredményedet fogom nézni!
3. Ha okosdoboz, vagy szabadulószobás feladat van, akkor nem kell kép, oldd meg és 150 pontot ér!
Az okosdobozos feladatokat csak az oldalon megosztva fogadom el, fényképeket nem kérek róla, magadnak lefényképezheted, de én nem gyűjtögetem!
4. A rendszeres tanulás nagyon fontos, egymásra épülnek a feladatok, ha 1-2 óra kimarad ne csodálkozz, hogy nem tudod megoldani. Minden nap mindenkitől szeretnék feladat megoldást látni!
5. Az órák úgy vannak összeállítva, hogy 40-45 perc alatt tud megoldani, ha gyorsabban végzel, nem biztos, hogy max. pontot kapsz. Ne kapkodj! nem az a cél, hogy minékl hamarabb végezzünk! Nem házi, hanem tanóra!


Jövő héttől minden héten egy nap online óra lesz. A zoom segít nekünk ebben. Lehet vele ismerkedi. Ezeken az órákon a felmerülő kérdésekre válaszolok, illetve az új tananyagot próbálom elmagyarázni.

Mai óránk címe: Olvassunk a grafikonról

Először is azok akik a szünet előtti órák anyagait nem oldották meg pótolják, akiknek hibás volt javítsák! (04.06. és 04.08). Azért fontos, mert április 6-ától  indul az új pont számítás, ezért ez a két nap is fontos pontokat jelenthet! Tessék pótolni a kimaradt feladatokat! 

Ma egy szabdulószobát terveztem nektek, a grafikonokból.

Link:Szabadulószoba

Remélem mindenki kiszabadul a hétfejű sárkány fogságából! Ha igen holnap újra találkozunk!

Jó tanulást!

Margó néni



2 megjegyzés:

BALLAGÁS

Kedveskéim! Elérkezett ez a nap is.  Van aki már nagyon várta és van olyan is aki annyira még nem. Az életeteknek egy nagyon fontos rés...