2020. április 16., csütörtök

Angol Emelt 04.16.

Sziasztok!

Remélem a szünet Mindenkinek jól telt és ki tudtátok pihenni magatokat!

A mai téma: Project értékelése

Még a tavaszi szünet előtt készítettetek projekteket és fel is töltöttétek a https://en.linoit.com/ oldalon a 8.a táblára.
 Feltöltöttem azokat a munkákat is, amiket valamilyen okból nem tudtatok feltölteni, de elküldték e-mail-en nekem.
Néhány tanulónak még hiányzik beadandója, ezt piros színnel jelöltem.

A mai feladatként a következőket kérném Tőletek:

1. Lépjetek be https://en.linoit.com/ oldalon a 8.a táblára és nézzétek meg a többiek munkáját.

2. Miután megnéztétek a beadandókat, értékeljétek azokat a következő módon:
- Maximálisan 5 pontot adhat mindenki egy-egy munkára.
- Tartalom: 2 pont ( Elmondott-e mindent az adott témáról? Logikusan építette fel a beszámolót?), Nyelvhelyesség: 2 pont ( Érthető módon fogalmazott?, A helyesírási és egyéb nyelvtani hibák zavarják-e a megértést?, Az egész szöveghez képest sok vagy kevés hibával dolgozott?),
Kivitelezés: 1 pont (  Megfelel-e a témának? Mennyire esztétikus? A kivitelezésnél ne az animációkat nézzétek, hanem azokat a dolgokat, pl. fényképek beillesztése, amiket egy egyszerű word dokumentumban is meg lehet valósítani.)
3. A pontokat írjátok fel kommentben mindenki beszámolójához! ( A ceruza ikonhoz odaviszed az egérkurzort, megjelenik az EDIT felirat, ráklikkelsz, és már írhatod is a kommentbe az általad adott pontot.) Csak pontokat írjatok egyelőre, egyéb, nem idevaló kommentet egyáltalán ne!
4. A pontozás határideje: 2020.04.16. 19:00

Ha esetleg valaki nem tud belépni, vagy egyéb problémája van, akkor a mai nap folyamán írjon nekem messenger-en. Igyekszem minél hamarabb válaszolni, és segíteni a probléma megoldásában.

Mindenkinek jó munkát kívánok!

Köszönöm előre is az együttműködést!

Enikő néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

BALLAGÁS

Kedveskéim! Elérkezett ez a nap is.  Van aki már nagyon várta és van olyan is aki annyira még nem. Az életeteknek egy nagyon fontos rés...