2020. május 29., péntek

Boldog Gyereknapot kívánunk

Kedves Gyerekek! 

Fogadjátok szeretettel Jelenfiné Balázs Margit tanárnő gyereknapi összeállítását!

Fizika 05.29.

A Naprendszer
Tananyag a Classroomban: A NAPRENDSZER
Busi Judit

magyar nyelvtan 05.29.

Sziasztok!
Ma nem írok új feladatot, hanem azt kérem, hogy mindenki nézze át "A tömegkommunikáció" témakörben írt beadandóit, és ha még valami hiányzik, pótolja! (Aminek lenni kell: hír, tudósítás, ajánló, jegyzet,( mind: 1-10 pont);  riport, interjú(mind a kettő: 1-15 pont) )
Várom az írásaitokat!
Kellemes hétvégét kívánok!
Mónika néni

Matematika 05.29.

Sziasztok!

Újra péntek, és hosszú hétvége! Hurrá!Hurrá! Hurrá!


Nagyon közeledünk az év végéhez, már csak pár óránk  lesz!

A matekII.csoportnak ma a krétába bekerül egy jegy (ápr.28-máj.12 közötti órák pontjai) Ezen jegyen már nem tudok változtatni, hisz régen lezárult a pontgyűjtés itt.
A következő jegyen még akinek van lemaradása változtathat:intervallum: máj.13-26. Ezeken a napokon ha nem oldottál meg mindent még vasárnap este 18 óráig elfogadom, utána már zárom és jövő héten ezek a jegyek is bekerülnek a krétába! Ez mind a két csoportra vonatkozik. Szerintem nem mindegy, hogy az utolsó jegy milyen! Ezért adok még egy utolsó pótlási lehetőséget!

El  kezdjük az ismétlést!
 Mára csak egy tankocka mátrixot hoztam nektek. (Több feladat van rajta!) Ha megoldottad mindet, akkor képernyőképet kérek!

Link:IsmétlésI. 

Határidő a tankocka megoldására: Június 3-a reggel 8 óra. (Akkor lesz a  következő óránk!)

Jó tanulást!
Kellemes hétvégét!

Margó néni

BALLAGÁS

Kedveskéim! Elérkezett ez a nap is.  Van aki már nagyon várta és van olyan is aki annyira még nem. Az életeteknek egy nagyon fontos rés...