2020. április 7., kedd

Történelem Pótlás

Kedves 8. évfolyam!

Nagyon bízom benne, hogy a hidegháborúval kapcsolatos feladatokat ma reggel 8 óráig visszajuttattátok nekem...

Közeledik a tavaszi szünet, és én elveimhez hűen nem adok semmilyen házit most sem! Pontosabban valamit mégiscsak adok: menjetek ki a szabadba (ha tehetitek), pihenjetek, s töltődjetek fel a tanév végi utolsó nagy hajrára!!! :)

A mai nap folyamán mindenkinek elküldöm e-mail-ben vagy messengeren a pontjait (a facebook zárt csoport mégsem jó megoldás...)... Az utolsó esélyük, hogy a hiányosságaikat pótolják: Nagypéntek, azaz április 10. Utána lenullázom azt a körét, ahol hiányosságot tapasztaltam.

S a jövőben senkit nem fogok egyesével megkeresni, ha határidőre nem teljesíti a feladatát! Jelzem osztályfőnökének és az igazgatóságnak, illetve lenullázom a körét... (Természetesen, ha valami nem várt dolog jött közbe, azt jelezheti felém az illető e-mail-ben vagy messengeren, s közösen keresünk rá megoldást...) Megértéseteket és a szabályok jövőbeni betartását köszönöm!

Jó pihenést (és pótlást)!
Üdv: Kriszta néni

1 megjegyzés:

BALLAGÁS

Kedveskéim! Elérkezett ez a nap is.  Van aki már nagyon várta és van olyan is aki annyira még nem. Az életeteknek egy nagyon fontos rés...