2020. március 23., hétfő

Irodalom

Kedves Gyerekek!
Ma gyakoroljunk egy kis szövegértést. Töltsétek ki a munkafüzetetekben a 17. feladatlapot (65. oldal, Igen rejtélyes história). A megoldásokat vagy lefotózva, vagy a feladatszámok megadásával (pl.: 1.A; 2.C; 3.Az a párhuzam, hogy... ezek csak példák és nem a helyes válaszok! :) küldjétek el, lehetőleg e-mailban.
Pontozás:
1.f = 1p; 2.f =1p; 3.f = 2p; 4.f = 1p; 5.f =4p; 6.f= 1p; 7.f= 5p; 8.f= 1p; 9.f =2p; 10f= 2p  = 20 pont a 9. és a10. feladatnál teljes mondatokkal válaszoljatok!

Újra elkezdjük a pontok gyűjtését, három szövegértési feladatból és néhány olvasmányokhoz kapcsolódó rövid szöveges házi feladatból  fogtok egy jegyet kapni, ez lesz az első "gyűjtésbe számító" feladat.  Mivel a feladatok magas pontszánúak, ebben az időszakban 50 ponttól jár az ötös :)
Minden visszaküldött feladatot pontozok és adok plusz pontok gyűjtésére szolgáló feladatokat is a kötelezők mellett. Kérlek benneteket írjátok fel ti is a pontjaitokat, amikor visszaküldöm. Ha valaki a megadott határidőig nem küldi a feladatokat, akkor ő arra automatikusan 0 pontot kap.

Ennek a feladatlapnak a határideje: 2020. 03. 25. (szerda)

Szerdán küldöm a plusz gyűjtési lehetőségül  szolgáló feladatok listáját és a gyűjtési időszak lezárásának dátumát és a ponthatárokat :)
Addig is jó munkát kívánok!
Mónika néni

4 megjegyzés:

BALLAGÁS

Kedveskéim! Elérkezett ez a nap is.  Van aki már nagyon várta és van olyan is aki annyira még nem. Az életeteknek egy nagyon fontos rés...